Läser in...
Gå tillbaka

Wyld avtal med Agroforestry i Brasilien

Skrivet av Redaktionen 
20 mars, 2024 08:54

Detta är en artikel i ett betalt samarbete.

 

Idag meddelar Wyld Networks att man har ingått ett partnerskap med Agroforestry för att installera Wyld Connect i Brasilien.

Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Agroforestry förväntas installera ca 4.500 Wyld Connect-terminaler, något som motsvarar en potentiell order uppgående till ca 27 MSEK under en 36-månadersperiod.

Genom detta samarbete kommer Agroforestry och Wyld Networks gemensamt att arbeta för att möjliggöra hållbar utveckling och bidra till kampen mot klimatförändringar genom att främja övervakning och minskning av koldioxidutsläpp från jordbruket. Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe i strävan att främja teknologidrivet hållbart jordbruk och har potentialen att göra betydande positiva förändringar inom branschen.

 

”…Satellit-IoT är nu ett avgörande krav för jordbruket…” sade Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. ”…Vi är glada att inleda detta partnerskap med Agroforestry för att koppla markdata i Brasilien….”

 

Sammanställning av Wyld Networks allra senaste orders, nyheter och samarbetsavtal under 2024:

  • BRASILIEN (27 MSEK) – odling (2024-03-20): Wyld Networks ingår ett partnerskap med Agroforestry för att installera Wyld Connect i Brasilien. Agroforestry förväntas installera ca 4.500 Wyld Connect-terminaler, något som motsvarar en potentiell order uppgående till ca 27 MSEK under en 36-månadersperiod.
  • BRASILIEN (40 MSEK) – kornlagring (2024-03-15): Wyld Networks ingår ett partnerskap med PecSmart för att erbjuda innovativa lösningar för övervakning av kornlagring och bearbetningsenheter. Genom detta partnerskap planerar PecSmart att använda Wyld Networks satellitanslutningsteknologi och terminaler för att installera cirka 8 000 Wyld Connect-enheter till ett värde av cirka 40 miljoner SEK.
  • BRASILIEN (25 MSEK) – jord och väder data (2024-03-08): Wyld Networks har signerat ett samarbetsavtal med Elio Tecnologias, där Elio Tec. har för avsikt att installera mer än 5,000 terminaler på jordbruk i Brasilien inom de närmaste 36 månaderna till ett potentiellt ordervärde om ca 25 MSEK, där Wyld Networks satellitanslutning tillhandahåller jord- och vädersensorsdata som leder till högre produktivitets- och hållbarhetsmål inom jordbrukssektorn.
  • INDIEN – energi och jordbrukssektorn (2024-03-01): Samarbetsavtal med Iotasol (baserad i Indien), där Wyld och Iotasol tillsammans kommer kunna erbjuda satellitanslutning och expertis inom Internet of Things (IoT)-programvara för att möta datautmaningarna inom energi- och jordbruksektorn.

  • BRASILIEN – jordgubbsplantage (2024-02-23): Samarbetsavtal med Staw Agricultura för att installera Wyld Connect för jordgubbsproduktion i Brasilien, med fokus på bland annat optimering av bevattning.

  • PERU (0,2 MSEK) – energisektorn (2024-02-06): Wyld Networks får sin första order på 0,2 MSEK avseende en order inom energisektorn från EAT (Energy Automation Technologies), en återförsäljare i Peru, med förväntade ytterligare nya projekt och expansionsordrar från EAT under 2024

  • BRASILIEN – vindturbiner (2024-02-20): Det brasilianska bolaget IMAE har nu börjat installera Wyld Connect-terminaler. Wyld Networks satellit- och markbaserade IoT-lösning samlar in data från IoT-sensorer i IMAE-vindkraftverk för att förbättra och optimera hanteringen av vindkraftstillgångar.

 


Diagram ovan: Wyld Networks dagsdiagram (diagram källa: Infront/ Dagens Börs)