Läser in...
« Tillbaka
DAGENS BÖRS!

Välkommen till Dagens Börs - Sveriges ledande analysplattform för aktiehandel!

Vi är dedikerade till att ge dig flera tekniska analyser varje dag, kombinerat med informativa videoanalyser och utbildning.

Endast 109 kr / månaden
Helt utan bindningstid

Kort om Dagens Börs

Vårt team av erfarna analytiker och branschexperter är din ultimata hjälp på aktiemarknaden.

Vi släpper 3–6 dagliga tekniska analyser dagligen för att ge dig en komplett bild av marknadsrörelser och trender. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare, hjälper vi dig att fatta välgrundade beslut och ta aktiva steg mot framgång.

Få även en oslagbar fördel på börsen med våra videoanalyser där våra analytiker går igenom och analyserar aktier och marknaden.

Våra analytiker delar sina insikter och förutsägelser på ett pedagogiskt sätt. Luta dig tillbaka, titta och lär av de bästa.

Anslut till Dagens Börs och få tillgång till toppmoderna analyser, videoinnehåll, utbildning och även krönika varje morgon.

Upplev det bästa inom analysplattformar till ett oslagbart pris - endast 109 kr per månad utan bindningstid! Ingen annan plattform erbjuder dig en sådan omfattande uppsättning verktyg och resurser till ett sådant överkomligt pris. Säg upp direkt utan utan bindningstid.

Vad säger vara läsare?

“Jag satte som mål i somras att öka de 250.000 med 100% och varje fredag efter börsens stängning så har jag stämt av resultatet och idag, efter lite mindre än 10 månader har jag klarat det. Dessa 250.000 är nu 508.000!!! Jag hade aldrig klarat detta utan Dagens Börs och utbildningarna. Tack Per!! Du är min idol!”

— Thimy

Wow vilken tidning, så imponerad. Jag följer den slaviskt och läser alla dina inlägg (och Daniels). Jag har aldrig varit med om en så driven affärstidning som lägger ut den mängden artiklar som du/ni gör. Just nu går jag igenom dina tekniska analyser (som varit rätt gång på gång).”

— Jasmin

Redo att starta din prenumeration?

Vad du får för 109kr

Analysbiblotek

Tillgång till vårt omfattande bibliotek av analyser

Köpsignaler på aktier

Få köpsignaler på aktier före alla andra.

Tekniska analyser

Följ proffsens tekniska och fundamentala analyser.

Videoanalyser

Se analyser i videoformat

Intervjuer med VD

Intervjuer med bolags VDs - få information från källan, direkt i mobilen.

Politiskt oberoende

Vi håller oss Dagens Börs innehåll och rapportering politiskt oberoende.

Redo att starta din prenumeration?

Vanliga frågor

Vad skiljer Dagens Börs från andra analysplattformar?

Dagens Börs är mer än bara en ledande analysplattform. Våra erfarna analytiker är dedikerade till att hjälpa dig lyckas. Vi går inte bara igenom textbaserade analyser, utan tar det till nästa nivå genom att erbjuda engagerande och pedagogiska videoanalyser. Vi bryter ned komplexa ämnen och presenterar dem på ett lättförståeligt sätt och kommer även ge dig gratis utbildning i abonnemanget.

För att spara din värdefulla tid erbjuder vi även dagliga morgonkrönikor och nyhetsuppdateringar. Vi filtrerar och presenterar de viktigaste nyheterna, så att du slipper spendera timmar på att scrolla igenom och sortera informationen själv.

Hur går det till att bli prenumerant på Dagens Börs?

Det är superenkelt. Du startar ditt abonnemang och sen rullar det på automatiskt med ett rullande månadsabonnemang, utan bindningstid, för endast 109 kr / månaden.

Finns det någon bindningstid på Dagens Börs abonnemang?

Svar: Nej, du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Svar: Du kan enkelt med några få knapptryck själv avsluta ditt abonnemang, genom att klicka på knappen ”avsluta mitt abonnemang ”, inne i din profil.

Redo att starta din prenumeration?