Läser in...

UPPDRAGSANALYS: Hoodin – på väg mot 10 kr

Skrivet av Per Stolt 
11 januari, 2021 14:34

Detta är en uppdragsanalys.
Detta är en betald analys på uppdrag av Hoodin utförd av analysavdelningen på Dagens Börs

 

Idag stiger Hoodin +6 % inför kvällens LIVE-sändning där Hoodins VD Marcus Emne kommer att visa upp den nya plattformen (sänds kl 19:00 ikväll, måndag –  inne från facebookgruppen ”Aktieraketer”), som kommer erbjudas såväl privatpersoner som företag.

Hoodin erbjuder en plattform där du som inte kan programmera kan skapa din egen APP.

 

 

Låt oss börja med att titta till hur den tekniska analysen såg ut den 21 december 2020 

 

21 december, 2020 15:21 UPPDRAGSANALYS: Hoodin – tekniskt stark (6,46 kr)

”…Hoodin har brutit upp över sin fallande trend, och RSI-kurvan har också brutit igenom sitt kanaltak. Idag stiger Hoodin på en annars fallande börs, och detta är förstås ett positivt tekniskt tecken. Hoodin finner en jämvikt kring 10 kr, huvudscenariot är att aktien tar sig upp till denna nivå. Vi sätter målområdet till 8-12 kr, med fokus på 10 kr…”

 

 

Den tekniska analysen härifrån

Hoodin har klättrat +15 % från 6,46 kr till 7,43 kr, och aktien handlas nära 6 månaders-högsta med stigande RSI. Detta är ett positivt tecken.

Den tekniska analysen har fått bekräftelse från marknaden att köparna är på plats och att det mest sannolika är att Hoodin tar sig upp till målområdet 9-11 kr på längre sikt.

Därmed står den befintliga målkursen 10 kr.

 

 


Hoodin dagsdiagram (diagram källa: infrontfinance.com/ Dagens Börs)

 

Fotnot: Författaren till denna artikel har inga aktier i detta bolag.

Friskrivning: Detta är en teknisk analys och en gissning om framtiden. Ingen kan veta framtiden och denna analys skall därför inte ses som någon rekommendation att handla  aktier eller andra finansiella instrument.