Läser in...
Gå tillbaka

TEKNISK ANALYS: Hoodin redo för uppgång

Skrivet av Per Stolt 
21 januari, 2021 02:27

Detta är en uppdragsanalys.
Detta är en betald analys på uppdrag av Hoodin utförd av analysavdelningen på Dagens Börs

 

Hoodin inleder året starkt, i positivt stigande trend.

Detta är knappast någon överraskning då bolaget presenterat fem nya partneravtal för sin ONLINE plattform under årets första vecka (som erbjuder marknaden en plattform för skräddarsydd bevakning av vad som händer på internet – där användaren kan skapa din egen automatiska bevakning och sökmotor!), med kunder inom bolagets viktigaste område – medtech.

Några av dessa orders är genombrottsorders i Spanien och Afrika.

Medtech är ett av bolagets viktigaste områden då branschen ställer särskilt höga krav på bolag verksamma inom denna sektor – då bolagen enligt lag måste visa att de har koll på patent och klagomål på bolagets produkter.

 

Vad säger då marknaden om aktien?

 

Den tekniska analysen

Hoodin befinner sig i en köpsignal med målkursen 10 kr. Vi kan se en tydligt positiv stigande trend med stigande toppar och bottnar. Hoodin formerade en doji nyligen (stickan som ser ut som ett plustecken +) och enligt den tekniska analysen så indikerar denna på en vändning upp.

Om vi kikar litet på RSI-kurvan kan vi se att den befinner sig ovanför neutrala 50 och detta bekräftar att köparna är i majoritet.

Den positiva analysen står och huvudscenariot är att Hoodin tar sig upp till målkursen 10 kr, med målområdet 9-11 kr.

 

 

Hoodin dagsdiagram (diagram källa: infrontfinance.com/ Dagens Börs)

 

Fotnot: Författaren till denna artikel har inga aktier i detta bolag.

Friskrivning: Detta är en teknisk analys och en gissning om framtiden. Ingen kan veta framtiden och denna analys skall därför inte ses som någon rekommendation att handla  aktier eller andra finansiella instrument.