Läser in...
Gå tillbaka

NYHET: Terranet tillsätter CCO

Skrivet av  
15 maj, 2024 11:28

Terranet är glad över att välkomna Jonas Renander till sitt team som strategisk affärsutvecklare (CCO, Chief Commercial Officer). Hans anslutning till företaget är av stor betydelse då Terranet befinner sig i en avgörande fas där de slutför arbetet med bolagets första prototyp för BlincVision samtidigt som de fördjupar dialogerna med potentiella kunder och partners.

Jonas Renander bringar med sig över 20 års erfarenhet inom försäljning och projektledning på den globala scenen, med betydande framgång inom anti-kollisionssystem för fordonsindustrin. Bland hans tidigare uppdragsgivare finns tunga namn som Volvo Trucks, Volvo Cars, SAAB Automobile och CEVT.

 

”Att tillsätta Jonas markerar ett viktigt steg i genomförandet av vår strategi för att lansera BlincVision på marknaden och att realisera ett formellt kundavtal under 2024. Med djup teknisk förståelse kommer Jonas kunna identifiera kundens behov, både tekniska och affärsmässiga. Han kommer att hantera befintliga kunddialoger samt förstärka vårt engagemang gentemot marknaden. Vidare kommer hans omfattande branschkunskap, tillsammans med ett brett kontaktnät inom mobility, att vara en ovärderlig tillgång för oss,” säger Magnus Andersson, VD på Terranet.

”Förarstödssystem är ett affärssegment som ännu inte är fullt utvecklat. Här finns redan många etablerade spelare samtidigt som det finns stor potential för nya aktörer som kan erbjuda det som marknaden ännu saknar. Att bidra till att göra Terranet till en ledande aktör tilltalar mig mycket”, säger Jonas Renander.