Läser in...

Skrivet av Per Stolt  • 6 april, 2023 06:02

Intervjun:

C Security (VD) Jörgen Eberstein


Jörgen Eberstein (VD) C Security

Detta är en intervju i ett betalt samarbete.

 

C Security erbjuder marknaden spårsändare och båtlarm. Kunder som installerar bolagets larm erhåller -10 % procent rabatt på sin försäkringspremie och eliminerad självrisk. I denna intervju kommer C Securitys VD Jörgen Eberstein att berätta om varför deras produkter är bättre än konkurrenternas, hur man tjänar pengar samt varför man skall investera i C Security!

 

Berätta om vad C Security sysslar med och hur er produkt fungerar!

Jörgen Eberstein (VD) C Security: 

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför spårsändare/trackers till företag och privatpersoner på den Europiska marknaden.

 

Varför är er produkt bättre än era konkurrenter?

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Våra produkter är små, kommunicerar i 4G och är enkla att använda. Våra konkurrenter (de flesta arbetar med 2G som kommer släckas ned under 2025. Vi ser ett ökat intresse att vi tillverkar i Sverige från våra kunder.

 

Berätta lite om dig själv!

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Jag är ny VD sedan november och arbetar framför allt med att öka försäljningen i bolaget. Vi har ny strategi som innebär att vi ska nå ut i B2B-marknaden och inte bara B2C som vi gjort historiskt.

 

Hur tjänar C Security pengar?

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Genom att sälja så många produkter som möjligt till och få våra kunder att förlänga sina abonnemang efter periodens slut.

 

Vilka är era största kunder idag?

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Vi har många mindre kunder, men potentialen finns i ÅF-ledet och hos försäkringsbolagen i framförallt  Frankrike. Kunder som använder våra produkter sänker sin försäkringspremie.

 

Var finns era kunder idag och hur ser planen ut för att nå fler?

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Våra kunder finns över hela Europa och marknaderna skiljer sig inte nämnvärt åt. Produkterna används på samma sätt överallt. Vi arbetar med att öka vår distribution och kännedom om våra två varumärken Spåra och C-pod.

 

Varför skall man investera i C Security?

Jörgen Eberstein (VD) C Security: Bolaget är i en mycket spännande fas just nu och min bedömning är att vi kommer att växa kraftigt närmaste 1-2 åren. Vi har bra teknik, hög kompetens i bolaget och tillsammans med bolag i vår närhet. Bolaget kommer att se helt annorlunda ut inom en nära framtid. Vi har just nu flera mycket stora kundprojekt som kommer att landas under 2023.

 

Dagens Börs tackar Jörgen Eberstein (VD) C Security för en mycket intressant intervju och vi önskar honom och C Security all lycka till i framtiden!

 


Diagram ovan: C Security, dagsdiagram (diagram källa: infront)