Läser in...
Gå tillbaka

CASE: Genetic Analysis – köpläge!

Skrivet av Per Stolt 
29 november, 2021 01:21

Detta är en analys i ett betalt samarbete med Genetic Analysis.

 

Med ett enkelt självtest på innehållet i din mage kan man finna både sjukdomsbilder och obalanser.

Detta är exakt vad Genetic Analysis sysslar med. Några av de senaste framstegen har sammanfattats nedan, även om vi kommer titta på fler framsteg inom kort:

  • Försäljningen ökade +89 % till 1,7 million (3 mån). Det betyder att att försäljningen är ’up and running’.
  • Genetic Analysis får ett betydande patent allowance i China, ”A method for determining gastrointestinal tract dysbiosis”.
  • Genetic Analysis vinner även ett viktigt patent i USA – ”for optimizing IBS interventions”.

källa: Genetic Analysis Q3

 

 

Analysen

Genetic Analysis har fallit tillbaka ned till det starka stödet på 8,00 kr. Vi ser nu en aktie som rör sig näst intill sidlänges, och detta är inte typiskt för en svag aktie – Därmed är huvudscenariot att 8,00 kr-nivån håller och Genetic Analysis är redo för en uppgångsfas tillbaka till 11-13 kr-nivån.

Behovet av att upptäckta sjukdomar och obalanser ligger i tiden och vår bedömning är att behovet av möjligheten att självtesta sig kommer att öka. Medan världen fokuserar på covid, så springer Genetic Analysis snabbt i ytterfilen.

Att Genetic Analysis har försäljning är av otroligt stor vikt, då detta innebär att bolaget inte är något renodlat förhoppningsbolag. Att bolaget ökar sin försäljning med +89 % är dock ingen överraskning – behovet av självtester ökar för varje dag. Vill inte du upptäcka i tid om du har någon ökad risk för någon sjukdom, som nu kan åtgärdas i tid!?

Då skall man veta att otroligt många sjukdomar startar i just magen.

Sjukdomar som startat på grund av obalanser i magen
Källa: Genetic Analysis

 

 

Vi kommer att få höra mer om Genetic Analysis under denna vecka och framöver – vi ser framför allt fram emot att få lyssna på vad Genetic Analysis har att berätta i en kommande intervju.

 

För dig som vill veta mer om detta växande företag, finner vi en presentationsvideo nedan på cirka 2 min:

Presentation av Genetic Analysis.
Källa: Youtube/Genetic Analysis.
https://www.genetic-analysis.com/

 

Sammanfattningsvis: Behovet av att upptäcka sjukdomar och obalanser ligger i tiden, ett problem som Genetic Analysis löser – den tekniska analysen pekar på en uppgångsfas mot 11-13 kr.

 


Genetic Analysis dagsdiagram (källa: infrontfinance.com)

Fotnot: Författaren till denna artikel har inga aktier i detta bolag.

Friskrivning: Detta är en teknisk analys och en gissning om framtiden. Ingen kan veta framtiden och denna analys skall därför inte ses som någon rekommendation att handla  aktier eller andra finansiella instrument.