Läser in...
Gå tillbaka

CANDLE: Får order i Holland på 3 MSEK

Skrivet av Redaktionen 
2 februari, 2024 14:39

Detta är en nyhet i ett betalt samarbete.

 

Candles Scandinavia meddelar idag att bolaget har fått en första startorder från en ny kund i Holland som har 300 återförsäljare till ett ordervärde av 3 MSEK.

Det framgår av ett pressmeddelande.


Candles Scandinavia säljer 100 % vegetabiliska miljövänliga doftljus av was tillverkade på raps (till skillnad från många konkurrenter som tillverkar sina ljus av paraffin, som utvinns ur petroleum). Förra veckan fick bolaget en order från ett av Sveriges största varuhuskedjor, Åhléns – och idag en ny order från Holland.

 

Candles Scandinavia får en order idag från holländska Algemene voorwaarden Senenzo BV under varumärket Sen&Zo som är ett varumärkesbolag inom Spa & Wellbeing.

Sen&Zo växer drygt +40 % per år och önskar nu höja kvalitén i sina produkter genom att erbjuda ett hållbart alternativ inom ”Home” där bland annat doftljus ingår, och för detta har bolaget valt Candles Scandinavia som leverantör.

Ordern består av samtliga de produkter som ingår i Candles Scandinavia produktportfölj (dvs, doftljus, doftpinnar och doftspray) till ett första ordervärde på 3 Mkr, där Candles Scandinavia bedömer det som troligt att det inkommer betydligt större orders över tid.

 

”…Vi är glada att kunna välkomna ännu en europeisk kund till oss och genom vårt 100 % naturliga ljusvax konvertera deras sortiment till miljövänliga produkter. Som jag ser det är denna order tillsammans med flera nya kunder som har valt Candles Scandinavia som leverantör på sistone ett tydligt bevis på att vårt erbjudande är attraktivt och eftertraktat på marknaden….”,

sade Viktor Garmiani VD och grundare av Candles Scandinavia.

 

Candles Scandinavia stiger idag +8,04 % på stockholmsbörsen.


Diagram ovan: Candles Scandinavia, dagsdiagram (diagram källa: Infront/ Dagens Börs)