Läser in...
Gå tillbaka

ANALYS: Railway Metrics & Dynamics (KÖP)

Skrivet av Per Stolt 
11 juli, 2024 00:50

Diagram ovan: Railway Metrics & Dynamics (RMDX) dagsdiagram från förra analysen 10 juli 2024.
Diagram källa: infront/Dagens Börs

 

Förra analysen i Railway Metrics & Dynamics (RMDX) publicerades den 10 juli 2024 (se diagrammet ovan)
”…Sammanfattningsvis: Både den fundamentala analysen och den tekniska analysen är mycket positiv i Railway Metrics & Dynamics (RMDX) och första målområdet är 2,50-3,50 kr med potential till betydligt större uppgångsfas om aktien klarar bryta 3,50 kr…”
Pris då: 2,11 kr

 

Facit – så utvecklades aktiekursen (se diagrammet nedan)
Pris nu:
2,54 kr
Kommentar: Railway Metrics & Dynamics (RMDX) har både patent och orders som validerar bolagets egenutvecklade AI-sensorsystem som löser många säkerhetsproblem inom tågbranschen:

  • Upptäcker fel på tåget eller rälsen på några sekunder!
  • Förutspår kommande problem innan de ens blivit ett problem!
  • Reducerar risken rejält för urspårningar!
    -600 urspårningar per år i Europa.
    -Mycket kostsamma på många vis.
  • Talar om när reparationer behövs innan de blir betydligt dyrare!

 

Hur ser då Railway Metrics & Dynamics (RMDX) typiska kunder ut? Både befintliga och kommande!

Det man skall ha klart för sig är att Railway Metrics & Dynamics (RMDX) kunder till allra största del myndigheter och väldigt stora aktörer inom passagerar och godtågtrafiken.

  • Järnvägsrälsen i Sverige ägs av staten och den behöver både bevakas och underhållas – detta är exakt den produkt och service som RMDX tillhandahåller med sina patenterade lösningar!
  • De som kör tåg på de svenska spåren är ofta statliga instanser, som SJ (passagerare/ägs 100 % av staten) eller Green cargo (godståg/ägs 100 % av staten)

 

Låt oss titta närmare på Railway Metrics & Dynamics (RMDX) större genombrottsorder från TX Logistik, som precis lagt en order på 100 units av Railway Metrics & Dynamics back-kameror. TX Logistik är en av Europas större godtågstrasportörer, och en denna order validerar Railway Metrics & Dynamics erbjudande!

Källa: MFN News.

 

 

Den tekniska analysen härifrån

Railway Metrics & Dynamics (RMDX) håller som bäst på att starta upp och expandera sin försäljning av bolagets patenterade AI-sensorsystem som löser många av de allra viktigaste problemen inom tågsektorn.

Railway Metrics & Dynamics har fått genombrottsorder från stora aktörer som validerar efterfrågan och funktionerna på bolagets system.

Rent teknisk finner vi att aktien stiger till ökad omsättning och detta tyder på att köparna är i majoritet.

Railway Metrics & Dynamics förväntas testa All-Time-High och skulle aktien bryta igenom denna nivå utlöses en mycket stark köpsignal. Där är vi dock inte ännu.

Vi tar ett steg i taget och i första hand förväntar vi oss nu en sannolik uppgång mot 3,50 kr-nivån.

 

Sammanfattningsvis: Railway Metrics & Dynamics (RMDX) har fått orders från större aktörer i Europa och sannolikheten ökar nu för fler försäljningar – den fundamentala och tekniska analysen är positiv och vi finner målkursen på 3,50 kr, skulle den nivån brytas utlöses en mycket stark köpsignal.

 

Du finner de senaste analyserna på Railway Metrics and Dynamics RMDX inne i ”Analysbiblioteket”.
https://dagensbors.se/analysbiblioteket/

 Railway Metrics and Dynamics dagsdiagram, diagram källa: infrontfinance.com/ Dagens Börs

Fotnot: Författaren till denna artikel har inga aktier i detta bolag.

Friskrivning: Detta är en teknisk analys och en gissning om framtiden. Ingen kan veta framtiden och denna analys skall därför inte ses som någon rekommendation att handla  aktier eller andra finansiella instrument.