Välkommen till Sveriges nya finanstidning!

Om dagens börs

Live analyser varje vecka med Per Stolt!

En gång i veckan kommer vi att ha live sändning med proffstradern Per Stolt. Alla som är abonnenter på Dagens börs kommer kunna delta.

Toppnyheter – finansmarknaden på en minut!

Dagens Börs tillhandahåller endast de allra viktigaste och mest kursdrivande nyheterna. Fokus ligger på korta och tydliga nyheter som ger dig rätt överblick över vad som händer på finansmarknaden, på kortast möjliga tid.

Aktieanalyser och aktietips – vilka aktier har hög sannolikhet att stiga!

Dagens Börs publicerar aktieanalyser flera gånger i veckan. Dessa analyser är baserad på såväl teknisk analys, som fundamental analys. Dagens Börs skriver om såväl köpsignaler som säljsignaler. Reklamfri och politiskt obunden – fokus på börsen!

Dagens Börs är en reklamfri och politiskt obunden finanstidning.

Detta innebär att du som kund slipper navigera runt irriterande reklam samt slösa din dyrbara tid på att läsa ovidkommande artiklar.

Vad är Dagens börs?

+

Dagens Börs är en finanstidning som publicerar börs och ekonominyheter ONLINE. Flera gånger i veckan skriver vi även aktieanalyser och aktietips. Ladda ned Dagens Börs APP och få notiser när en ny analys eller nyhet publicerats.

Vad skiljer Dagens Börs från andra finanstidningar

+

Dagens Börs fokuserar på att endast publicera de allra viktigaste börsnyheterna som kan tänkas vara kursdrivande eller av intresse för dig som snabbt vill få en överblick av vad som händer på finansmarknaden på en minut. Detta innebär färre nyheter. Vi skapar och skriver egna analyser baserad på fundamental och teknisk analys. Som läsare av Dagens Börs slipper du navigera runt irriterande reklam, då alla Dagens Börs artiklarna som du kan läsa är reklamfria. Dagens Börs är dessutom politisk obunden och detta innebär att du slipper lägga din tid på att läsa ointressanta artiklar som är politiskt vinklade.

Hur går det till att bli prenumerant på Dagens Börs?

+

Som ny kund kan du ”prova” Dagens Börs för endast 29 kr. När din provmånad tagit slut övergår ditt köp automatiskt till ett rullande månadsabonnemang som kostar 99 kr per månad.

Finns det någon bindningstid på Dagens Börs abonnemang?

+

Svar: Nej du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

+

Svar: Du kan enkelt med några få knapptryck själv avsluta ditt abonnemang, genom att klicka på knappen ”avsluta mitt abonnemang ”, inne i din profil.